Skip to content

Degustări de vin

Servicii

Ce îți oferim?

La Wine Events, suntem pasionați de vin și ne dorim să oferim o experiență de degustare remarcabilă pentru toți oaspeții noștri.

Evenimentele noastre variază de la degustări private intime la evenimente corporative mari și de la degustări clasice de vinuri la experiențe unice și creative.

Descoperă selecția noastră de degustări de mai jos și rezervă-ți un loc astăzi pentru o experiență unică și plăcută.

Participă la următoarele degustări specializate

testimonialE

Mihai-Focea-Oenolog-Gramma-Wines-Sommelier-Iasi
"Ca oenolog cu pasiune pentru vinurile de calitate, am avut privilegiul de a participa la evenimentele organizate de către Wine Events. Fiecare degustare a fost un adevărat spectacol al vinului, cu o atmosferă prietenoasă și oameni foarte pasionați. Wine Events a stiut să creeze experiențe unice prin selectarea cu atentie a vinurilor, a locației și a personalului. Recomand cu încredere Wine Events tuturor celor care doresc să organizeze degustări de vin premium, cu un nivel ridicat de profesionalism și cu atenție pentru detalii."
Mihai Focea
Oenolog
Alexandra-Melenciuc-Sommelier-Wine-Events-Degustare-vin
"Consider că un vin bun merge cu un altfel de "pairing": între un eveniment bun și în oameni frumoși. Sommelier fiind, organizez foarte multe evenimente prin care oamenii își doresc să experimenteze o degustare inedită, care să îi poarte într-o altă lume, nemaiîntâlnite până atunci și care să te facă să mai revii la astfel de evenimente. Alături de Wine Events organizez cu mult drag evenimente pentru oameni minunați și tot timplul este o plăcere să colaborez cu această echipă. Pentru evenimente reușite, inedite, nu ezitați să apelați la Wine Events. Vinuri bune!"
ALEXANDRA MELENCIUC
Sommelier

AI O ÎNTEBARE?

Este simplu să ne contactezi. Scrie-ne un mesaj și îți răspundem în cel mai scurt timp.